Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μικροεκπλήξεις από Αναστασίου!

Χωρίς τους Κουτρουμπή και Μπούι, που ήταν βασικοί κόντρα στην Εστορίλ, θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανθρακικό την Κυριακή. Αποκατάσταση για Μπαϊράμι. Στην αποστολή ο Μπούρμπος.

Μικροεκπλήξεις από  Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Γιώργο Κουτρουμπή και Ουασίμ Μπούι για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/12, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τη Super League.

O 23χρονος αμυντικός και ο 22χρονος χαφ ήταν βασικοί στο ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ για την 6η αγωνιστική του Europa League, όπου ο Παναθηναϊκός έφερε 1-1. Μάλιστα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν αντέδρασε σωστά στη φάση, όπου η πορτογαλική ομάδα ισοφάρισε. Εκτός αποστολής έμεινε ο Εμίρ Μπαϊράμι, που έκανε αποκατάσταση. Αντιθέτως, είναι εντός ο Χρήστος Μπούρμπο που έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, στο 28’ του παιχνιδιού με την Εστορίλ.

Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: