Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Παπαμακάριος: «Να παραμείνουμε ήρεμοι»

Στην ηρεμία που πρέπει να έχει ο ΚΑΟΔ στην συνέχεια του πρωταθλήματος στάθηκε ο Μανώλης Παπαμακάριος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Παπαμακάριος: «Να παραμείνουμε ήρεμοι»
Στον τρόπο που ο ΚΑΟΔ θα παραμείνει στις επιτυχίες αναφέρθηκε ο Μανώλης Παπαμακάριος μετά τη νίκη των Δραμινών επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας αναφέρθηκε στην ηρεμία που χρειάζεται η συνέχεια, τονίζοντας παράλληλα τους λόγους που τον έκαναν να συμφωνήσει με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαμακάριος στη συνέντευξη Τύπου:
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε παίξει, γιατί έμπαινε το “πρέπει” και σε ομάδες αυτού του επιπέδου, με ένα ρόστερ αποτελούμενο από παιδιά που δεν έχουν εμπειρία ήταν δύσκολο… Δουλέψαμε πολύ όλη τη βδομάδα και στο κομμάτι του μυαλού, γιατί είχαμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Δείξαμε μαχητικότητα και ηρεμία. Η ομάδα της Πάτρας επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Δεν σταματάει εδώ η προσπάθειά μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στην διακοπή και εγώ προσωπικά γιατί υπήρχε η αγωνιστική απραξία στην Ισπανία. Θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Για το τι έφερε τη νίκη: «Το σουτ είναι θέμα ημέρας, το βασικό στοιχείο μας σαν ομάδα είναι η άμυνα και η συγκέντρωση που είχαμε στο πλάνο. Είχαμε απαντήσεις σε όλα τα αμυντικά πλάνα του κόουτς Βετούλα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο γι’ αυτό».

Για την συμφωνία του με τον ΚΑΟΔ είπε ότι «ήξερα ότι πρόκειται να αντιμετωπίσω ένα από τα πιο σοβαρά σωματεία σε οργανωτικό επίπεδο, φερέγγυο και αγωνιστικά πήρα πληροφορίες πολύ καλές και για την ομάδα και για τεχνικό τιμ. Δεν υπήρχε αμφιβολία πως θα ενταχθώ στην ομάδα. Όλα γίνονται μέσα από την ομάδα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και με καθαρό μυαλό. Αυτόν τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο πρέπει να τον κρατήσουμε και να τον αυξήσουμε. Είναι ευλογία για την Δράμα να έχει τον ΚΑΟΔ στην Α1, κάποιοι ματώνουν για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: