Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τσάβι: «Κάναμε ένα βήμα πίσω»

Ένα βήμα πίσω για την κούρσα του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Χετάφε (0-0), όπως δήλωσε ο Τσάβι.

Τσάβι: «Κάναμε ένα βήμα πίσω»
Τελευταία ενημέρωση 13/12/2014, 21:40
Βήμα προς τα πίσω έκανε η Μπαρτσελόνα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Χετάφε (0-0) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Τσάβι.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στη Μαδρίτη και το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που τους έφερε -4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πρώτη θέση, με τον Τσάβι όμως να δηλώνει ότι η ομάδα του έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Δώσαμε τα πάντα. Είναι πάντα δύσκολο να σκοράρεις το πρώτο γκολ. Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ επιθετικοί. Είχαμε τρεις χρυσές ευκαιρίες για γκολ όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ. Με το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε ένα βήμα πίσω στην κούρσα του τίτλου», δήλωσε ο 34χρονος μέσος που στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διάταξη της ομάδας του.

«Μας ταιριάζει αρκετά το 4-3-3 όμως υπάρχουν και άλλες διατάξεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Εξαρτάται από το παιχνίδι και τον προπονητή μας», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: