Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ρελάνς και… ρεβάνς!!

Μετά την απώλεια στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Πανθρακικό έχοντας… εκδικητικές διαθέσεις για την περσινή του ήττα. Αλλαγές από Αναστασίου.

Ρελάνς και… ρεβάνς
Να αποδείξει πως η ισοπαλία στην Τρίπολη, που δεν ήταν δα και αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν απλώς μια στάση στην πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Πανθρακικό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) έχοντας πολλά κίνητρα. Πέρα από τη νίκη, που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει άλλα δύο κίνητρα: αφενός μεν να γλυκάνει τους φίλους της μετά το πικρό ποτήρι του 1-1 με την Εστορίλ την Πέμπτη και το άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας φέτος, αφετέρου δε να πάρει ρεβάνς για την περσινή ήττα με 2-1 από την ομάδα της Κομοτηνής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα επαναφέρει τους Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα και Μπεργκ, ενώ είναι πιθανό να βάλει τον Πέτριτς αντί του Καρέλη. Το πιθανότερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Στιλ στο τέρμα, Μπούρμπος ή Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με Σίλντενφελντ και πιθανότατα Μέντες στόπερ. Λαγός, Ζέκα και Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τον Ντίνα φαβορί για την κορυφή του ρόμβου και τους Μπεργκ-Πέτριτς ή Καρέλη επιθετικό δίδυμο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτρουμπής, που είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς ακολουθούν άλλα δύο ματς μέχρι τις γιορτές, αλλά και ο Μπούι που δεν ικανοποίησε με την παρουσία του την Πέμπτη, όπως και οι Μπαϊράμι και Σπυρόπουλος. Στην αποστολή, πέραν όσων προαναφέρθηκαν, είναι και οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.

Όσο για την παρουσία του κόσμου, στον Παναθηναϊκό περιμένουν πολύ περισσότερους φιλάθλους σε σχέση με το ματς της Πέμπτης, καθώς βοηθά ο καιρός, αλλά και το νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα μετά τη μείωση της διαφοράς από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: