Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Παντελίδης: «Δεν ειμαι στενοχωρημένος από τ' αποτέλεσμα»

Ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δηλωσε και ζητησε συγγνωμη από έναν οπαδό.

Παντελίδης: «Δεν ειμαι στενοχωρημένος από τ' αποτέλεσμα»
Οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έφυγαν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όμως ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους.

«Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη γιατί παρεκτράπηκα με έναν φίλαθλο στην εξέδρα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση της στιγμής.

Ήμασταν πολύ άτυχοι στο παιχνίδι με τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν είχαμε την δυνατότητα να βελτιώσουμε κάτι στο παιχνίδι και να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.

Στο διάστημα μέχρι την ισοφάριση του Ολυμπιακού θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ακόμα ένα γκολ και να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος με τις απουσίες που έχουμε γιατί είναι σημαντικές και για τα επόμενα παιχνίδια.

Δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα και δεν θα μπορούσα να είμαι από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και απέδειξαν ότι πραγματικά είμαστε μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να χάσει
», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: