Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Λάμπαρντ: «Εκπληκτικό να είμαι στην ίδια θέση με τον Ανρί»

Εκπληκτικό χαρακτήρισε το γεγονός ότι βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Premier League. μαζί με τον Τιερί Ανρί. ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Λάμπαρντ: «Εκπληκτικό να είμαι στην ίδια θέση με τον Ανρί»
Ο Φρανκ Λάμπαρντ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για τη 15η αγωνιστική της Premier League και με το γκολ που σημείωσε, έφθασε τα 175 στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πλέον ανέβηκε στην τέταρτη θέση όλων των σκόρερ όλων των εποχών και «συγκατοικεί» με τον θρύλο της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος με αυτό του το επίτευγμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να φτάσω τέτοιο αριθμό τερμάτων. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Ανρί. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Premier League και το γεγονός ότι είμαι σε αυτή τη θέση δίπλα του είναι εκπληκτικό», ήταν τα λόγια του έμπειρου μέσου που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

«Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια για να προχωρήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν ήμασταν στη καλύτερή μας
φόρμα όμως καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχω παρακολουθήσει τη Λέστερ και έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δεν της λείπει το πάθος. Το έδειξε και σήμερα
», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: