Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μέξας: «Να συνεχίσουμε όπως τώρα»

Στην αλλαγή της ψυχολογίας που έφερε τη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Απόλλωνα Πάτρας στάθηκε ο Κώστας Μέξας, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιάζεται σε κάθε ματς έτσι.

Μέξας: «Να συνεχίσουμε όπως τώρα»
Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την εικόνα του ΚΑΟΔ στη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας εμφανίστηκε ο Κώστας Μέξας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Δράμας τόνισε την αλλαγή της ψυχολογίας που χρειαζόταν μετά τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις προσθήκες των Παπαμακάριου και Τρότερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μέξας:

«Πέρα από το “πρέπει” σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη ομάδα της Πάτρας από τότε που επέστρεψε στην Α1, με καλό ρυθμό, γεμάτη ομάδα, που κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ και έχασε στο τελευταίο δίλεπτο στο Ρέθυμνο. Ήταν δύσκολο να ετοιμαστούμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δώσαμε βάση στο κομμάτι της ψυχολογίας. Τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μας επηρέασαν περισσότερο από ότι θα έπρεπε και φάνηκε αυτό στην Ελευσίνα. Έπρεπε να επανέλθει η ομάδα στα δικά της δεδομένα εντός κι εκτός παρκέ και το κάναμε αυτό με την προπόνηση, με την δουλειά. Οι παίκτες ήταν σήμερα όλοι μαζί, έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, ήταν συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι, ακόμα κι όταν ο Απόλλωνας επέστρεψε στο παιχνίδι κι είχε σε κάποιο σημείο και τον έλεγχό του».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Τρότερ και τον Παπαμακάριο να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας. Είναι έμπειροι παίκτες, αλλά οι προσθήκες σημαίνουν προσαρμογή και των παικτών στην ομάδα και της ομάδας στους παίκτες. Αυτή η εικόνα που είχαμε σήμερα, αυτή πρέπει να είναι από εδώ και πέρα. Με τα λάθη μας, αλλά και την ίδια διάθεση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα».

Για τις προσθήκες των Παπαμακάριου και Τρότερ είπε: «Ο λόγος που ήρθε στην ομάδα ο Μανώλης (Παπαμακάριος), αλλά και ο Όμπι (Τρότερ) είναι η εμπειρία. Βρέθηκε η ευκαιρία να πάρουμε αυτά τα δύο παιδιά και το κάναμε. Τα νιάτα είναι ωραία, έχουν ενέργεια, αλλά χρειάζεται και η εμπειρία», ενώ για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Σήμερα ο κόσμος ήταν για μένα όπως πρέπει να είναι κάθε φορά. Στα δύσκολα ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: