Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Δε φταίει ο Βενγκέρ για την ήττα από τη Στόουκ»

Οι παίκτες ευθύνονται για την ήττα της Άρσεναλ από τη Στόουκ, σύμφωνα με τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, που σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον προπονητή του Αρσέν Βενγκέρ.

«Δε φταίει ο Βενγκέρ για την ήττα από τη Στόουκ»
Καμία ευθύνη δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ για την εκτός έδρας ήττα της Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική από τη Στόουκ (3-2), σύμφωνα με τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του, υποστήριξε πλήρως τον προπονητή του ενώ επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ευθύνονται για την ήττα της ομάδας του.

«Στην ήττα από τη Στόουκ δεν έφταιγε ο προπονητής μας για το γεγονός ότι χάναμε με 3-0 στο ημίχρονο. Η ευθύνη ήταν των παικτών. Εμείς φταίγαμε που δεν παίξαμε στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι λάθος να κατηγορούν οι φίλαθλοί μας τον Βενγκέρ. Πρέπει εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν», ήταν τα λόγια του άσσου των «κανονιέρηδων» που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του.

«Ο Βενγκέρ είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένα απίστευτος προπονητής. Υπήρξε καθοριστικός για εμένα και την καριέρα μου όπως και για αρκετούς ακόμη παίκτες του συλλόγου», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: