Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Της «πάγωσε» το χαμόγελο!!

Πάνω που επέστρεφε στις νίκες έμεινε στα κρύα του λουτρού. Η Καλλονή αγκάλιασε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Βαλιού στο 90+1' κράτησε το 0-0.

Της «πάγωσε» το χαμόγελο!
Βάσει της εικόνα τους Καλλονή και Παναιτωλικός θα έμεναν ευχαριστημένοι με το τελικό 0-0 στην Λέσβο, όμως η λανθασμένη ακύρωση τέρματος στο 90+1’ έκανε… μπαρούτι την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη.

Πολύ καλό παιχνίδι στην Μυτιλήνη με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως οι φιλοξενούμενοι απειλούσε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Στο φινάλε η ομάδα του Ματζουράκη βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, όμως η χαρά της κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βαλιός νίκησε τον Ράφαελ με κοντινή προβολή στο 90+1’, όμως ο βοηθός τον υπέδειξε –λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ και το 0-0 δεν άλλαξε.


Το ματς:



Αρκετά καλό ρυθμό είχε το ματς από το ξεκίνημά του. Από την μία πλευρά, η Καλλονή είχε την κατοχή, προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις με οργανωμένες προσπάθειες. Ενώ, από την άλλη, ο Παναιτωλικός επιχείρησε να απειλήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις από τα άκρα. Παρόλα αυτά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες ευκαιρίες με τους δύο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.

Το καλό παιχνίδι συνεχίστηκε και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν την άμυνα της ομάδας του Χάβου. Οι Αγρινιώτες άντεξαν και κατάφεραν να ανεβάσουν κάπως τις γραμμές τους, παίρνοντας ανάσες στα μετόπισθεν. Τελικά, παρά τις ευκαιρίες γκολ δεν υπήρξε και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να μην αλλάζει.

Με την Καλλονή να συνεχίζει να έχει την κατοχή την υπεροχή ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στην Λέσβο. Οι παίκτες του Ματζουράκη ήταν και πάλι αρκετά δραστήριοι και έψαξαν το τέρμα πως θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Ο Παναιτωλικός δεν «μάσησε», παρά την πίεση, διατήρησε ψηλά τις γραμμές του και κατάφερε να απωθήσει τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς από την περιοχή του Ράφαελ.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην απειλούσαν ουσιαστικά στο δεύτερο 45λεπτο, όμως αν μη τι άλλο κατάφεραν να «ροκανίσουν» τα λεπτά και να «παγώσουν» τον ρυθμό της Καλλονής. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο φινάλε έχοντας και την βοήθεια των οπαδών τους. Ο Παναιτωλικός βρήκε κενά στην αντίπαλη άμυνα και μπόρεσε να απειλήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το 0-0 έδειχνε πως δεν θα αλλάξει, όμως ο Βαλιός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ματζουράκη, που όμως δεν το χάρηκε. Ο επόπτης –υπέδειξε- λανθασμένα τον αμυντικό της Καλλονής σε θέση οφσάιντ και το γκολ τελικά δεν μέτρησε.

Οι συνθέσεις:



Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (84’ Ναβάρο), Μανούσος (71’ Μίνγκας), Καμαρά (71’ Καλτσάς), Χουάνμα

Στον πάγκο: Δαύκος, Τσαμπούρης, Χωριανόπουλος, Πιπίνης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (63’ Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (57’ Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82’ Βασιλείου)

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μήλιος

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λέσβου *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: