Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ντίνας: «Τρία στα τρία και χαρούμενοι στις γιορτές»

Το απόλυτο μέχρι τις γιορτές θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπως δήλωσε ο Θανάσης Ντίνας ενόψει του σημερινού ματς με τον Πανθρακικό.

Ντίνας: «Τρία στα τρία και χαρούμενοι στις γιορτές»
Τρεις νίκες στους ισάριθμους αγώνες με Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα επιθυμεί να έχει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Θανάσης Ντίνας εν όψει της αναμέτρησης με τους Ακρίτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος στο Match Programme του «τριφυλλιού»

Επιστροφή στην… ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, πλέον, με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό. Πως περιμένεις το σημερινό ματς και που θα κριθεί;

«Πρέπει να συνεχίσουμε το αήττητο σερί που “τρέχουμε”, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να μείνουμε σε επαφή με την κορυφή και να πάμε στις γιορτές με καλή ψυχολογία. Να πάμε στις γιορτές χαρούμενοι. Έχουμε τρία ματς μπροστά μας και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε και τα τρία».

Ο Πανθρακικός δεν έχει χάσει στις δυο τελευταίες του επισκέψεις στην Αθήνα, εσύ στον αντίποδα έχεις δυο νίκες απέναντί του… Παίζουν ρόλο τα στατιστικά και οι παραδόσεις;

«Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας κλείσει τους χώρους και να μην μας αφήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε σοβαροί και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Η ομάδα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, πλέον, στην Ευρώπη. Πως “μεταφράζεται” πρακτικά αυτή η εξέλιξη ως προς την επίτευξη των στόχων σας;

«Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα στην Ευρώπη κι εφόσον δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι παραπάνω σίγουρα μας αφήνει μια πικρία. Από την άλλη, θα μας επιτρέψει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα και όσο λιγότερη κούραση, τόσο λιγότεροι τραυματισμοί, γιατί όλοι είναι πολύτιμοι. Πρέπει λοιπόν να συγκεντρωθούμε στους εγχώριους στόχους και νομίζω ότι θα το καταφέρουμε αυτό».

Σε προσωπικό επίπεδο, τώρα, θα έλεγες ότι διανύεις την καλύτερη σου σεζόν; Έχεις ανεβάσει τα στατιστικά σου, έγινες διεθνής, ανανέωσες και το συμβόλαιό σου…

«Με βάση τα δυο χρόνια που είμαι στην ομάδα σίγουρα είναι η καλύτερη μου περίοδος, αλλά όπως έχω ξαναπεί η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και σε καθιερώνει. Στο τέλος της σεζόν λοιπόν θα κάνουμε κι εμείς το ταμείο μας».

Με τι θα ήταν ικανοποιημένος ο Θανάσης Ντίνας στο τέλος της σεζόν; Τόσο ατομικά όσο και από… ομαδικής άποψης;

«Ατομικά θα έλεγα σίγουρα να έχω περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι, περισσότερες ασίστ και περισσότερα γκολ. Από εκεί και πέρα, εφόσον πέρυσι πήραμε ένα τίτλο να πάρουμε και φέτος κάποιο τρόπαιο και να είμαστε ξανά χαρούμενοι το τέλος της χρονιάς».

Τέλος, επειδή διανύουμε γιορτινές ημέρες αλλά και γιατί το ποδόσφαιρο έχει και κοινωνικό πρόσωπο, μίλησε μας λίγο για την κίνηση με την φανέλα που δώρισες…

«Το Charity Idols είναι μια πολύ ωραία ιδέα που την έφεραν εδώ στην Ελλάδα κάποια παιδιά. Δίνουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα, γίνεται πλειστηριασμός και αυτά τα λεφτά πάνε σε ιδρύματα και κάνουν χαρούμενα τα παιδιά που έχουν ανάγκες. Είναι χαρά μου να βοηθάω κι εγώ όπως και όσο μπορώ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: