Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Χορεύοντας στη… βροχή και στο βάθος Ρεάλ!!

Την Κρουζ Αζούλ θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, καθώς οι Μεξικανοί επικράτησαν με 3-1 -στην παράταση- της Western Sydney Wanderers.

Χορεύοντας στη… βροχή και στο βάθος Ρεάλ!
Στον ημιτελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων προκρίθηκε η Κρουζ Αζούλ, η οποία επικράτησε –υπό καταρρακτώδη βροχή- στην παράταση (1-1 κ.α.) με 3-1 της Western Sydney Wanderers και θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Τρίτη (16/12).

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Αυστραλούς να ανοίγουν το σκορ στο 65’ με τον Λα Ρόκα. Στη συνέχεια, η Κρουζ Αζούλ πίεζε για την ισοφάριση και το έργο της έγινε πιο εύκολο, μετά την αποβολή του Σπιράνοβιτς στο 74’. Παρ' όλα αυτά, ο χρόνος κυλούσε και η Western Sydney Wanderers κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, όμως ο Τοράντο ευστόχησε σε πέναλτι στο 89ο λεπτό και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Αυστραλούς. Από το 102’ αναγκάστηκαν να παίξουν με εννιά παίκτες, λόγω της αποβολής του Τόπορ-Στάνλεϊ, ενώ η Κρουζ Αζούλ –έξι λεπτά αργότερα (108’)- πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση, με τον Τοράντο στο 118’ –ξανά με πέναλτι- να διαμορφώνει το τελικό 3-1!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: