Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Όχι πια… δράματα!

Την πολυπόθητη νίκη που έψαχνε από την έβδομη αγωνιστική πήρε ο ΚΑΟΔ που επικράτησε 82-67 του Απόλλωνα Πάτρας και πήρε «ανάσα» με την τρίτη του νίκη για φέτος στην 10η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ.

Όχι πια… δράματα
Τελείωσαν τα…δράματα για τον ΚΑΟΔ που πανηγύρισε την επαναφορά στις νίκες, επικρατώντας 82-76 του Απόλλωνα Πάτρας στην δέκατη αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ.

Η ομάδα της Δράμας χαμογέλασε ξανά μετά την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαμακάριο, που πέτυχε 13 πόντους, πήρε έξι ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζάρας με 21 πόντους, στην τρίτη νίκη τους για φέτος.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας έμεινε στον ενθουσιασμό που άφησε η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, με την εμφάνισή του να μη θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο ματς και δεν έφυγε ούτε αυτή τη φορά με το ροζ φύλλο από ματς που δίνει εκτός έδρας.

Μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου ο ΚΑΟΔ είχε ελαφρά υπεροχή, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν αισθητά, όμως ένα επιμέρους 12-4 έδωσε τα ηνία ξεκάθαρα στους γηπεδούχους (42-35), που διατήρησαν τον έλεγχο.

Η διαφορά συντηρήθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον ΚΑΟΔ να φτάνει μέχρι και το +12 (62-50) 2.37’ πριν το τέλος, με τους Παπαμακάριο και Ζάρα να πετυχαίνουν κρίσιμους πόντους.

Στην τέταρτη περίοδο όμως, λίγο έλειψε να γίνει το ντέρμπι. Ένα μπλακ άουτ του ΚΑΟΔ έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει το προβάδισμα με ένα επιμέρους 10-2 για το 70-71, όμως ο ΚΑΟΔ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Απάντησε με ένα σερί 8-0, πήρε ξανά στα χέρια του το ματς και «κλείδωσε» εύκολα τους βαθμούς που τον επανέφεραν στις νίκες και τον ξεκόλλησαν απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: