Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σάκοτα: «Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας»

Στην ατυχία, αλλά και στις τάσεις… αυτοκτονίας που έδειξε η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, απέδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα την ήττα από τα Τρίκαλα.

Σάκοτα: «Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας»
Αποκλειστικά υπεύθυνη για την ήττα από τα Τρίκαλα είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση του τζάμπολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, κέρδισαν με μεγάλη προσπάθεια το παιχνίδι. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας, δώσαμε το παιχνίδι που το είχαμε φέρει δύο φορές με δέκα πόντους διαφορά. Δεν ελέγξαμε το ρυθμό όπως έπρεπε, δεν είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι, μόνο ψάξαμε το σουτ. Ήμασταν και άτυχοι στο τέλος. Μεγάλη η προσπάθεια των Τρικάλων παίξανε καλά, όμως έτσι δεν χάνονται παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν όλα αυτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έγιναν πράγματα που είναι έξω από το μπάσκετ, κάτι που δεν βοήθησε κανέναν να μπει στο ρυθμό και να παίξει σωστά και καλά. Από την άλλη ξέρω κάποιες οδηγίες που υπάρχουν από την ομοσπονδία για τη διαιτησία να είναι πιο αυστηρή χωρίς προειδοποίηση αλλά πιστεύω ότι η διαιτησία δεν πρέπει να είναι αστυνομία, να κυνηγάει, πρέπει να βοηθήσει το παιχνίδι να είναι ωραίο και σωστό. Ως τώρα δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια, τι είναι τι, δεν καταλαβαίνω, παρόλο που είχαμε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα όταν ξεκινάνε βασικοί παίκτες κάνουνε τρία φάουλ στα γρήγορα με κάποια αυστηρότητα που δεν υπάρχει στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου ανέφερε: «Δυστυχώς εμείς σήμερα δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό ενώ πήραμε προβάδισμα δύο φορές με δέκα πόντους, πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα για να κρατήσουμε τη διαφορά και να τελειώσουμε το παιχνίδι με την εμπειρία που έχουμε σαν παίκτες. Δυστυχώς το ματς πήγε εκεί που ήθελαν τα Τρίκαλα και στο τέλος ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι, φτάσαμε σε σημείο να χάσουμε ένα λέι απ που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και εμείς κοιτάμε την συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: