Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ιπτάμενος Ολυμπιακός!!

Με τον ...ιπτάμενο Ολλανδό του, Αφελάι να ισοφαρίζει και να σερβίρει το νικητήριο γκολ στον Μήτρογλου, ο (κακός) Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού (1-2) και πλησίασε στο -1 τον ΠΑΟΚ!

Ιπτάμενος Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο τέλος και με τον Αφελάι να μπαίνει στο ματς και ν’ αλλάζει όλη την εικόνα του, πήρε δύσκολο «διπλό» από τον Λεβαδειακό!

Ο Ολλανδός ισοφάρισε με προσωπική ενέργεια και με μια ακόμα δική του έμπνευση, ο –μέχρι εκείνο το σημείο- εξαφανισμένος Μήτρογλου ...αφυπνίστηκε και εκτέλεσε για το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις!

Έτσι, «έσβησε» το προβάδισμα που είχε δώσει στους μαχητικούς Βοιωτούς το τέρμα του Τομάς και έφερε τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή (-1).

inner

Το ματς:

Η νίκη-πρόκριση επί της Μάλμε έφτιαξε το κλίμα στο Λιμάνι. Δεν θα μπορούσε όμως να φτιάξει τα γνωστά αμυντικά θέματα του Ολυμπιακού -που φάνηκαν και μεσοβδόμαδα παρότι εν τέλει δεν κόστισαν.

Μόλις στο ξεκίνημα, από μια στημένη φάση, προδόθηκε από την άμυνά του, με τον Τομάς σχεδόν ανενόχλητος στην μικρή περιοχή να βάζει μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό και τον ίδιο σε μπελάδες.

inner

Χωρίς ορθολογική ανάπτυξη, φαντασία στην επίθεση και τις προσωπικές ενέργειες να μην έχουν αποτέλεσμα, συνάντησε (για ακόμα μία φορά) δυσκολίες στο να διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα. Κάπως έτσι -αν και καλύτερος- ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μίτσελ αναπροσάρμοσε το αρχικό του πλάνο, με την αποχώρηση του Γιαννούλη, την οπισθοχώρηση του Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ντοσεβί που πέρασε στο ματς ν’ αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο εξτρέμ.

Και πάλι όμως, έμοιαζε να μην μπορεί να βρει λύσεις. Έτσι, ο Ισπανός συνέχισε να φορτώνει με επιθετικογενείς παίκτες την ομάδα, ξεκινώντας από τον Αφελάι που σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και με αντεπίθεση διαρκείας ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή.

inner

Με δική του ενέργεια ήρθε η ισοφάριση, για να ακολουθήσει ένα τέταρτο-θρίλερ στο φινάλε, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν επίμονα το νικητήριο γκολ. Αυτό ήρθε από νέα προσωπική ενέργεια του Ολλανδού, που σέρβιρε στον Μήτρογλου και αυτός εκτέλεσε στις καθυστερήσεις.


Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18' λ.τ. Σκέμπης), Τομάς, Κώτσιος, Πρόγιτς (6' λ.τ. Νικολακάκης), Γκόμες (72' Μάγκας), Ζιτό, Μιλοσάβλιεβ, Ορτέγκα, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46' Ντοσεβί), Εντινγκά (69' Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63' Αφελάι), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: