Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Καταιγίδα» και με Ερμιονίδα!

Μετά το 7-0 επί της Επισκοπής, η ΑΕΚ θέλει το… 7/7 στη Football League σήμερα κόντρα στην Ερμιονίδα. Οι επιλογές του Δέλλα. Πλησιάζει ο Αλεξάντρο, τι είδε ο Μιλοβάνοβιτς στην Πορτογαλία.

«Καταιγίδα» και με Ερμιονίδα
Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή στο 7-0 της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Επισκοπή, θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Ερμιονίδα σήμερα στο Κρανίδι (15:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Πέρα από τον προφανή στόχο του 7/7, που θα απομακρύνει την «Ένωση» κι άλλο από τους διώκτες της, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν στο μικρό γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει (1.500 θέσεων) να συνδυάσουν την ουσία με θέαμα και πολλά γκολ απέναντι σε μια ομάδα που πάντως έχει 11 βαθμούς σε έξι ματς, μετρά μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και καμία στην έδρα της όπου έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Τραϊανός Δέλλας, που δεν υπολογίζει στους Μπακάκη, Ντ’ Ακόλ, Ντούνη και Σοϊλέδη, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με τη χρησιμοποίηση του Γεωργέα ως δεξί μπακ και του Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Θα είναι έκπληξη να δούμε τον Μπακάκη αριστερό μπακ ή τον Αραβίδη σέντερ φορ με τα υπάρχοντα δεδομένα, χωρίς πάντως να αποκλείεται ένα μίνι-ροτέισον εν όψει και του αγώνα της Τετάρτης με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ.

Κοντά σε Αλεξάντρο

Ο Αλεξάντρο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του 28χρονου Βραζιλιάνου φορ αναμένονται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να κλείσει το deal. Η «Ένωση», από εκεί και πέρα, πιθανώς να κινηθεί για αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ, με προτεραιότητα στην πρώτη θέση. Αποφάσεις θα υπάρξουν μετά την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την Πορτογαλία, όπου χθες παρακολούθησε το Ζιλ Βισέντε-Ακαδέμικα (1-1) και αργότερα φέρεται να μετέβη στην Μπράγκα. Η τελευταία έχει καλές σχέσεις με την ΑΕΚ από τη συμφωνία για τον Μπαρμπόσα και μεταξύ άλλων έχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού φορ Έρικ Μορένο που παίζει δανεικός στον Παναιτωλικό. Σήμερα είναι πιθανό ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» να δει το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπελενένσες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: