Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Λυκογιάννης: «Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ»

Στα χαμένα ελεύθερα σουτ, στο δεύτερο ημίχρονο, απέδωσε ο Άρης Λυκογιάννης την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από το Ρέθυμνο.

Λυκογιάννης: «Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ»
Προβληματισμένος ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από το Ρέθυμνο, με τον κόουτς των «θαλασσί» στη συνέχεια να αφήνει αιχμές για τη διαιτησία, λόγω της μεγάλης διαφοράς στις ελεύθερες βολές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Να ξεκινήσω με δύο σχόλια. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του που πήραν τη νίκη. Το δεύτερο έχει να κάνει με ένα συμβάν που έλαβε χώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, σε ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ των δύο ομάδων. Απλά θέλω να δηλώσω, γιατί δεν το γνωρίζω ακόμα, ότι αν υπήρξε περιστατικό, ότι δικό μας παίκτης επιτέθηκε στην αστυνομία του Ρεθύμνου, η ομάδα του Κολοσσού θα πάρει το ανάλογο μέτρο. Εάν ισχύει. Αγωνιστικά, τα καλά λόγια του Φάνη Κουμπούρα με πληγώνουν ακόμα περισσότερο αφού κάναμε ένα πού καλό παιχνίδι, παρά το ότι ενεργειακά δεν έχουμε πολλούς παίκτες για να υποστηρίξουμε για 40 λεπτά ένα δυνατό τέμπο. Νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι. Πήγαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού εκεί που θέλαμε και βάλαμε δύσκολα στο Ρέθυμνο. Ήταν δεδομένο ότι η πίεση θα ανέβαινε στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ που αν τα βάζαμε η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Τώρα ένα ακόμα πράγμα που με προβληματίζει και δυσκολεύομαι να το εξηγήσω είναι ότι όταν μία ομάδα είναι με 14 πόντους πίσω και πιέζει σε όλο το γήπεδο για να γυρίσει το ματς πως είναι δυνατόν να σουτάρει 29 ελεύθερες βολές και αυτοί που προηγούνται να σουτάρουν οκτώ σε όλο το ματς; Πρέπει να δούμε τι έχει συμβεί και να δούμε τα λάθη μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο Έρνεστ Σκοτ τόνισε: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στο 2οημίχρονο. Δεν μπορείς να κερδίσεις, πετυχαίνοντας μόνο 22 πόντους σε ένα ημίχρονο. Δεν βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε στο τέλος για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: