Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Το μυαλό στη Βέροια!

Μία ευχάριστη ανάμνηση αποτελεί για φέτος η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League και πλέον οι Αρκάδες στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με τη Βέροια.

Το μυαλό στη Βέροια
«Χρυσή» σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Αστέρας Τρίπολης με τη φετινή πορεία που διέγραψε στο Europa League.

Ωστόσο, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη καλούνται να αφήσουν στην άκρη αυτή την ευχάριστη ανάμνηση και να στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Βέροια την Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την παρουσία τους εκ νέου στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν ξανά στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Η αποστολή του Αστέρα επέστρεψε στη βάση της το απόγευμα της Παρασκευής και σήμερα το απόγευμα ο κ. Βεργέτης έχει προγραμματίσει μία προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Αστέρα υπολογίζει ξανά τους Κιτοκό και Τορμένα, όμως ο Μπαντιμπανγκά τραυματίστηκε και έχει υποστεί θλάση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρτιζάν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: