Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σαχά: «Κάποιοι πιέζουν τους τραυματίες»

Επίθεση σε όσους πιέζουν υπερβολικά τους τραυματίες έκανε ο Λουίς Σαχά σε συνέντευξή που παραχώρησε με αφορμή την κατάσταση του Ραδαμέλ Φαλκάο.

Σαχά: «Κάποιοι πιέζουν τους τραυματίες»
Για ανθρώπους που πιέζουν τους τραυματισμένους παίκτες έκανε λόγο ο Λουίς Σαχά. Ο πρώην επιθετικός των «κόκκινων διάβολων», με αφορμή τον τραυματισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο, είπε ότι οι παίκτες δεν πρέπει να πιέζουν τον εαυτό τους ενώ επισήμανε ότι πρέπει η Γιουνάιτεντ να δείξει υπομονή στην περίπτωση του Κολομβιανού φορ.

«Μερικές φορές, το λάθος που κάνει ένας παίκτης είναι να πιέζει υπερβολικά τον εαυτό του μετά από έναν τραυματισμό. Ο Φαλκάο πρέπει να πάρει το χρόνο του ώστε να σιγουρευτεί ότι όλα θα γίνουν σωστά προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα όταν μπρει στο γήπεδο. Αν δεν είναι εντελώς καλά, θα καταφέρεις να παίξεις μόνο σε δύο ή τρία παιχνίδια και μετά θα τραυματιστεί και πάλι. Μακάρι κι εγώ να άκουγα τον οργανισμό μου κάποιες φορές», δήλωσε ο 36χρονος Γάλλος που στη συνέχεια μίλησε για την πίεση που ασκούν οι παίκτες στον οργανισμό τους προκειμένου να επιστρέψουν γρήγορα.

«Ήξερα ότι πίεζα το σώμα μου υπερβολικά κάποιες φορές αλλά δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή. Ένας παίκτης θέλει να αγωνίζεται συνέχεια οπότε είναι λογικό να ακούς συμβουλές, όμως, κάποιες φορές, αυτές οι συμβουλές δεν σου κάνουν καλό. Κάποιοι ασκούν πίεση σε παίκτες που είναι τραυματισμένοι χωρίς να ακούσουν τι έχουν να πουν οι ποδοσφαιριστές. Όμως ο καθένας πρέπει να ακούει το σώμα του προκειμένου να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνον. Αυτό ήταν και το πρόβλημά μου σε διάφορες ομάδες. Λύγιζα στην πίεση και δεν άκουγα το σώμα μου και στο τέλος δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτό συμβαίνει και σε άλλους, όχι μόνο σε εμένα. Είναι δυστυχώς μέρος της δουλειάς», είπε ο έμπειρος επιθετικός.

Ο Σαχά στη συνέχεια τόνισε ότι ο Φαλκάο θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά προκειμένου να μπει στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ, όμως εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Κολομβιανός έχει τη δύναμη να το κάνει.

«Ο Φαλκάο είναι σε έναν πολύ μεγαλύτερο σύλλογο τώρα και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του. Εξαιτίας του τραυματισμού έχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους επιθετικούς οπότε θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Σίγουρα όμως έχει τη δύναμη να το κάνει. Η Γιουνάιτεντ πρέπει απλά να δείξει λίγη υπομονή», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: