Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Κύπελλο Αγγλίας – 5ος γύρος! (preview)

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει στα παιχνίδια για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Λίβερπουλ να δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου.
Στη «μάχη» του Κυπέλλου Αγγλίας πέφτουν οι ομάδες τόσο της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και των υπόλοιπων κατηγοριών, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον 5ο γύρο της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Η... αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη κοντραριστεί δύο φορές για τι πρωτάθλημα, με νικητές στο «Χόθορνς» τα «σφυριά» και το άλλο ματς να λήγει ισόπαλο. Χωρίς τον Άντι Κάρολ ο Σαμ Άλαρνταϊς που χάνει το υπόλοιπό της σεζόν.
Για τις 17:00, σε δύο παιχνίδια αναμένεται να υπάρξει σέντρα, με τη Μπλάκμπερν να υποδέχεται στην έδρα της τη Στόουκ, επιδιώκοντας την «έκπληξη», αν και οι «πότερς» εμφανίζονται με μεγάλη σοβαρότητα στα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Στο άλλο ματς, η Ντέρμπι Κάουντι φιλοξενεί τη Ρέντινγκ, για τρίτη διαφορετική διοργάνωση. Οι δύο σύλλογοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι εκτός από το πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ, με τα «κριάρια» να είναι οι νικητές και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις.
Τέλος, στις 17:30, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του Σαββάτου για τον 5ο γύρο του FA Cup, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και με την υπόθεση «τίτλος» να έχει χαθεί εδώ και καιρό, οι «κόκκινοι» θέλουν τη διάκριση στο Κύπελλο, για να μην τελειώσει ακόμα μία σεζόν με άδεια τα χέρια. Στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς δεν θα βρίσκεται ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ, όπως και ο Λούκας Λέιβα. Αμφίβολος ο Στέρλινγκ.
Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Άστον Βίλα – Λέστερ, Μπράντφορντ – Σάντερλαντ και Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο, ενώ τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Πρέστον για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα της πόλης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου γύρου του FA Cup:
Γουέστ Μπρόμιτς – Γουέστ Χαμ
Μπλάκμπερν – Στόουκ
Ντέρμπι Κάουντι – Ρέντινγκ
Κρίσταλ Πάλας – Λιβερπουλ
(15/2)
Αστον Βίλα – Λέστερ
Μπράντφορντ – Σάντερλαντ
Αρσεναλ – Μίντλεσμπρο
(16/2)
Πρέστον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: