Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Λειτουργεί σωστά ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού, Σταύρος Διαμαντόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή και την κατάσταση στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη Φούτμπολ Λιγκ:
«Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής δεν πρέπει να ξαναγίνει με αυτό τον τρόπο γιατί είναι αμαρτία οι μισές ομάδες να πέφτουν. Νοικοκυρεμένες ομάδες θα παίξουν για την παραμονή ενώ πρέπει να παραμείνουν. Γίνεται ο Ηρακλής να είναι στη Β’ ή ο Άρης να αγωνίζεται στη Γ’; Τα πρωταθλήματα είναι φτωχά χωρίς ανταγωνισμό  και χωρίς ουσία».
Για την νίκη επί της Ζακύνθου:
«Είμαστε μια πολύ καλή και συμμαζεμένη ομάδα. Ο κόσμος εδώ αγαπάει το ποδόσφαιρο και εμείς ξέρουμε τι θέλουμε. Υπάρχει παρόν αλλά και μέλλον με νεαρούς που θα αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δώσαμε στον φίλαθλο αυτό που θέλει. Παρότι ήμασταν μέσα στον… βούρκο ήμασταν καλοί».
Για την μάχη στη κορυφή της βαθμολογίας:
« Θεωρώ πως όλο αυτό είναι λάθος. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ που έχουν ξεχωρίσει θα παίξουν πλέι οφ όπου μπορεί να γίνει κάτι ξαφνικό. Δεν πρέπει να αδικείται το σωματείο που ξεχωρίζει όλη την χρονιά. Το ίδιο έπαθε πέρυσι και ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρέπει να επανορθώσουν για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Που πάει το ποδόσφαιρο μας; Πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ οι άλλες ομάδες δεν κόβουν εισιτήρια. Δεν υπάρχει αξιοκρατία στην Ελλάδα».
Για τον Ηρακλή:
« Ο Ηρακλής έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει πριν από πολλά χρόνια. Πέρυσι είχε ένα υλικό και έναν προπονητή που τον κράτησε και την νέα χρονιά. Ο άνθρωπος αυτός με τους συνεργάτες του, τους παίκτες και την διοίκηση συνέθεσε αυτή την ομάδα. Βρήκε η ομάδα τους παίκτες που ήθελε και τους πήρε. Είναι ένα σωματείο που λειτουργεί σωστά. Και οι προηγούμενοι ήθελαν να βοηθήσουν τον Ηρακλή αλλά δεν κατάφεραν να διώξουν τα προβλήματα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπάρχει ο Μάκης Σεντελίδης που είναι τίμιο, καθαρό παιδί και γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ο Σεντελίδης είναι ο καταστολέας σε ότι άδικο πάει να συμβεί στον σύλλογο. Επίσης, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός προπονητής και όλοι μαζί οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα».
Για τις προσβάσεις της Λαμίας:
«Όσο πιο κοντά είσαι στην Αθήνα τόσο πιο καλά είναι. Βέβαια, η Λαμία έχει καλή ομάδα αλλά χτίστηκε φέτος. Είναι άλλο να χτίζεσαι σιγά – σιγά και άλλο αμέσως. Παίξαμε με την Λαμία, χάσαμε 2-1 αλλά φάνηκαν οι παθογένειες της».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: