Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφές στη Σάντερλαντ!!

Ευχάριστα είναι τα νέα στη Σάντερλαντ, καθώς στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ τέθηκε ο Τζακ Ρόντγουελ, ενώ αντίστροφά για την επιστροφή του στη δράση μετρά και ο Λι Κάτερμολ.  
Ο Ρόντγουελ βρισκόταν εκτός από τις 24/1 λόγω τιμωρίας αρχικά και τραυματισμού στη συνέχεια. Ο 23χρονος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και πλέον ο προπονητής της Σάντερλαντ μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με την Μπράντφορντ στο Κύπελλο το απόγευμα της Κυριακής (15/2).
Ο Κάτερμολ από την πλευρά του δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα μέσα στο 2015, καθώς ένα πρόβλημα στο γόνατο τον έχει αφήσει στα… πιτς στα εννέα τελευταία ματς των «μαυρόγατων».
Μετά την γνωμάτευση ενός ειδικού γιατρού που επισκέφτηκε ο παίκτης, αποφασίστηκε πως δεν χρειάζεται επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του και πλέον ο 26χρονος μέσος έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στα γήπεδα, η οποία ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ το επόμενο Σάββατο (21/2).
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: