Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Είπα ότι είδα για τη Γιουνάιτεντ»

Την ευκαιρία να μελετήσει τα στοιχεία που παρουσίασε ο Λουίς Φαν Χααλ, θα έχει ο τεχνικός της Γουεστ Χαμ, Σαμ Αλαρνταις, καθώς έλαβε το σχετικό ντοσιέ από δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου.
Μπορεί η λεκτική κόντρα μεταξύ του Λουις Φαν Χάαλ και του Σαμ Αλαρνταις που προέκυψε μετά την ατάκα του τεχνικού της Γουεστ Χαμ περί «Long Ball Man United» να ανήκει στο παρελθόν, όμως δεν φαίνεται να έχει τελειώσει ακόμη.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου του Σαμ Αλαρντάις, ένας δημοσιογράφος λέγοντας πως ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε να παραδοθούν τα στοιχεία στον ομόλογο του στη Γουεστ Χαμ, έσπευσε να παραδώσει στον τεχνικό των «σφυριών» τον φάκελο που περιείχε όλα τα στοιχεία που χρησιμοποίησε πριν λίγες μέρες ο Φαν Χααλ προκειμένου να αντικρούσει τα σχόλια του Αλαρνταις ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με μακρινές μπαλιές.
Ο Αλαρντάις δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την κίνηση του δημοσιογράφου και αρκέστηκε να σχολιάσει: «Έκανα μια παρατήρηση με βάση τα όσα είδα εκείνη την ημέρα και τώρα έχουμε προχωρήσει»




*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: