Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Υπογράφει ο Ρατς, «εξαφανίζεται» ο Τζανδάρης!

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει ο Ραζβάν Ρατς το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που η διοίκηση έδωσε εντολή στον Αναστασιάδη για τη μη χρησιμοποίηση του Τζανδάρη!

Υπογράφει ο Ρατς, «εξαφανίζεται» ο Τζανδάρης

Χθες το πρωί ο Ρουμάνος μπακ-χαφ μίλησε στην πατρίδα του και αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, κάτι που οδήγησε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προβεί σε διευκρινήσεις όσον αφορά το θέμα του νέου συμβολαίου των δύο πλευρών.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο διεθνής άσος και ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, με στόχο την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου (λήγει το 2016) κατά ένα χρόνο και θα παίρνει λιγότερα χρήματα (κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως).

Αντίθετα, τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά στις υποθέσεις του Γιώργου Κατσικά και του Φάνη Τζανδάρη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν απαντήσει θετικά στις προτάσεις της διοίκησης, ενώ ο νεαρός χαφ φέρεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για σύλλογο του εξωτερικού.

Ωστόσο, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, κάτι που δεν αρέσει στην ΠΑΕ και για αυτό τον λόγο – σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» δόθηκε εντολή στον Άγγελο Αναστασιάδη για τη μη χρησιμοποίησή των δύο ποδοσφαιριστών το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Παραμένει άγνωστο, όμως, πώς θα πράξει ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ήδη έχει αποδείξει ότι δεν τον απασχολούν οι σχέσεις διοίκησης – παικτών, στο θέμα του Κατσικά, τον οποίο χρησιμοποιεί κανονικά μέχρι στιγμής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: