Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Γκιστ: «Θα μάθουμε από αυτό το λάθος»

Στην χαλάρωση του Παναθηναϊκού, που έδωσε την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα να επιστρέψει στο ματς, στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μετά την αγχωτική νίκη επί των Σέρβων.

Γκιστ: «Θα μάθουμε από αυτό το λάθος»
Μόνο τη νίκη κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Τζέιμς Γκιστ. Ο φόργουορντ των πράσινων στάθηκα στην χαλάρωση της ομάδας μετά το μεγάλο προβάδισμα στο ξεκίνημα του ματς, το οποίο έδωσε την δυνατότητα στους αντίπαλους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Παράλληλα, τόνισε πως πλέον το βάρος πέφτει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει διακοπή στην Ευρωλίγκα, που θα δώσει την ευκαιρία στους πράσινους να ξεκουραστούν.

Αναλυτικά:
«Είναι δύσκολο να παίζεις με ένα μεγάλο προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες έτσι και ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στο παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε όμως να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη. Θα μάθουμε από αυτό το λάθος μας. Μείναμε μαζί στα δύσκολα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ παίξαμε για τη νίκη, που ήρθε σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο».
Για τη συνέχεια: «Έχουμε διακοπή την επόμενη εβδομάδα οπότε θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι. Συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Η Μακάμπι μας περιμένει θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον εαυτό μας και να κερδίσουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: