Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Δόξας, Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς και τόνισε πως μπορεί να προτείνει ποδοσφαιριστές στον «Δικέφαλο»από τις χώρες που έχει εργαστεί και μάλιστα χωρίς να παίρνει χρήματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πέρασμα του από τη Λιβύη:
«Έχω πάει και στο Καζακστάν και στη Λιβύη και παντού».
Για τον Βούκιτς:
«Είχα πει πως είναι πολύ καλός παίκτης και χαίρομαι που το απέδειξε στο γήπεδο. Επίσης, είχα δώσει πληροφορίες για μια ομάδα από το Καζακστάν όταν έπαιζε με τον ΠΑΟΚ ενώ. τελευταία φορά μίλησα με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για ένα θέμα για τις ακαδημίες».
Για το αν θα ήθελε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ανιχνεύοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές:
«Αυτό είναι πολύ λογικό. Όποτε μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, βοηθάω. Βέβαια, εμένα με παίρνουν μόνο οι δημοσιογράφοι. Στη Κύπρο που είμαι τώρα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Εμείς που ξέρουμε λίγο μπάλα μπορούμε να βοηθήσουμε. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Άγγελο και με άλλα άτομα. Με είχαν ρωτήσει για επιθετικούς από την Σερβία όπως ο ποδοσφαιριστής που είχα δει κόστιζε πολλά χρήματα και τελικά πήγε στην Άντερλεχτ με ένα ποσό κοντά σα 5.000.000 ευρώ. Για να πω  το «ναι» πρέπει ο παίκτης να είναι πάρα πολύ καλός όπως ήταν ο Βούκιτς που υπήρχε ένας ενδοιασμός για την ηλικία του αλλά τους είπα να τον πάρουν με κλειστά μάτια. Οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ιδανικές και θέλουν να πάνε εκεί οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στη Λιβύη και γενικά στην Αφρική. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες με φοβερά προσόντα. Εγώ θα βοηθούσα τον ΠΑΟΚ και χωρίς λεφτά για να παίρνει πληροφορίες».
Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:
«Ήμουν πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα και που κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο πρώτο γύρο. Βλέπω τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα όμως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και έχει την διαιτησία όπως πάντα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πολύ δυνατός. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι δύναμη και όλοι η Βόρεια Ελλάδα ήταν ΠΑΟΚ. Θυμάμαι που ήταν δύναμη και ο Άρης και η ΑΕΚ όμως τώρα αυτοί οι δύο είναι πιο κάτω».
Για το αν θέλει να γίνει προπονητής στην Ελλάδα:
«Θέλω να έρθω Ελλάδα γιατί είναι η καλύτερη χώρα για εμένα αλλά δεν είχα την ευκαιρία. Υπάρχουν βέβαια οικονομικά προβλήματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: