Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Βράζουν» για τον επαναληπτικό!

Έντονη η δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις φήμες που θέλουν την ΕΠΟ να εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

«Βράζουν» για τον επαναληπτικό

Το γεγονός –μάλιστα- ότι ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στην Ένωση, καθώς θεωρούν ότι παρά το γεγονός ότι διεξάγεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα μπορεί να βρεθεί η λύση.

Στην ΑΕΚ είναι κάθετα αντίθετοι σε ένα ενδεχόμενο μετάθεσης της ημερομηνίας του αγώνα κατά μια εβδομάδα, σκέψη που υποστηρίζουν ότι υπάρχει σε κάποια κλιμάκια της ΕΠΟ.

«Αν υπάρχει θέληση τότε όλα γίνονται», ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Ένωσης επισημαίνοντας ότι μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί την Τετάρτη, 4 Μαρτίου με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης να μεταφέρεται νωρίτερα κατά μια ημέρα, και να πραγματοποιείται την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχθούν να γίνει το παιχνίδι το μεσημέρι της Πέμπτης, δηλαδή γύρω στις 15:00. Θεωρούν ότι θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για την παρουσία των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: