Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Λύθηκε το μυστήριο με Ρότζερς!

Στη Ρώμη βρισκόταν τις τελευταίες δυο ημέρες ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς όπως αποκάλυψε σήμερα η Liverpool Echo, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Βορειοιρλανδού έξω από το Βατικανό.
Η απουσία του Μπρένταν Ρότζερς από τις υποχρεώσεις του ως τεχνικού των «κόκκινων» έγινε αντιληπτή αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Τρίτης με την Τότεναμ, όταν στην συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε ο βοηθός του, Κόλιν Πάσκοου, ο οποίος ανέλαβε να μιλήσει και ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Παλας.
«Έπρεπε να φύγει αμέσως γιατί είχε κάποια συνάντηση στην Ευρώπη για θέμα του συλλόγου που δεν σας αφορά» έσπευσε να απαντήσει ο Πάσκοου, ο οποίος αρνήθηκε ότι η συνάντηση αφορούσε κάποιον ποδοσφαιριστή.
Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε να αναπτυχθεί μια έντονη παραφιλολογία σχετικά με το μέρος που θα μπορούσε να βρίσκεται ο Ρότζερς, αλλά και ποιους παίκτες θα μπορούσε να παρακολουθήσει εκεί.
Από την στιγμή που εξακριβώθηκε το που βρισκόταν ο τεχνικός της Λίβερπουλ, άρχισε και η φημολογία για του πιθανούς «στόχους» του και ξεκίνησαν οι προτάσεις για παίκτες που θα πρέπει να δει.Έτσι, μεταξύ των ονομάτων που έκαναν την εμφάνιση τους είναι αυτό του Μιραλεμ Πιάνιτς του οποίου το όνομα συζητήθηκε έντονα το τελευταίο 24ωρο, του Ρατζα Ναινγκολαν, του Αντέμ Λιάιτς, του Αντόνιο Καντρέβα και του Κειτα Μπαλντέ Ντιαο.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: