Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Το ντέρμπι, ο Αρης, το ΝΒΑ και το τηλεφώνημα του Γκάλη!!

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Νίκος Γκάλης αποφάσισε να υποστηρίξει την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για έναν παίκτη της ομάδας. Γνωρίζοντας ότι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε απορρίψει πρόταση του Παναθηναϊκού και ορμώμενος από τις δημόσιες τοποθετήσεις αφοσίωσης του 19χρονου αθλητή, είχε εκδηλώσει την επιθυμία να βρεθεί μαζί του.

Αυό έγινε. Εκ τότε, τον παρακολουθεί. Το περασμένο Σάββατο, βλέποντας τον Βεζένκοφ να «οργιάζει» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν δίστασε να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό αποκάλυψε ο Βεζένκοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα livesport.bg «Μετά το παιχνίδι μου μίλησα με τον Νίκο Γκάλη. Μου είπε ότι είναι περήφανος για την ομάδα και πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερο. Μου είπε ότι έκανα φοβερό παιχνίδι κι όταν ένας θρύλος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ σου λέει αυτό το πράγμα, είναι τεράστια τιμή», είπε.

Ρωτήθηκε επίσης για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αν έχει αλλάξει κάτι στον δικό του τρόπο σκέψης. «Αυτές οι νίκες σε τονώνουν ως ομάδα. Για τους οπαδούς μας, είναι μια μεγάλη χαρά γιατί στο ποδόσφαιρο η ομάδα αγωνίζεται στη 3η κατηγορία». Σχετικά με το ΝΒΑ, ο Βεζένκοφ επανέλαβε ότι είναι μια μακρινή σχέση. «Είναι ένας μακρινός στόχος. Αυτή τη στιγμή μ’ ενδιαφέρει να βελτιωθώ, θα δούμε επίσης αν τελικώς θα δηλώσω συμμετοχή στο ντραφτ της φετινής χρονιάς ή της επόμενης».

Με αφορμή την επιλογή της Εθνικής Βουλγαρίας, ρωτήθηκε για τους στόχους της ανδρικής ομάδας κι εκεί αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να μετακομίσει για δύο μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Το 2016 θα έχουν τους προκριματικούς αγώνες για το 2017. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι ένα άδειο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω σε ποια Εθνική Βουλγαρίας θα αγωνιστεί. Στην Νέων Ανδρών ή στην ανδρική, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο, το καλοκαίρι να πάω για δύο μήνες στην Αμερική για να δουλέψω. Είναι κάτι που συζητώ με τον πατέρα μου και θα αποφασίσουμε».

Ρωτήθηκε επίσης για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. «Είμαι Βούλγαρος, γεννήθηκα στη Κύπρο υπό τις ελληνικές παραδόσεις», απάντησε ο ίδιος. Και κατέληξε σχετικά με το δώρο του πατέρα του στα γενέθλιά του. «Μου πήρε το Playstation 4».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: