Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Η υπομονή στα τρία τελευταία λεπτά…»

Στην ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτες του όταν βρέθηκαν να χάνουν και με πέντε πόντους απέδωσε την ανατροπή και τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Δεν σχολίασε για τη δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ.

Ιβάνοβιτς: «Η υπομονή στα τρία τελευταία λεπτά…»
Τον λόγο της νίκης του Παναθηναϊκού, αλλά και της... καθίζησης στο δεύτερο δεκάλεπτο υπογράμμισε ο ανακουφισμένος Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Μια νίκη σημαντική για εμάς. Είχα πει πριν το παιχνίδι πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και ταλέντο, ότι παίζει επιθετική άμυνα και είναι δυνατοί στο transition και πιστεύω πως μετά το 10’ ξεκίνησαν πραγματικά να αγωνίζονται. Στην πρώτη περίοδο παίξαμε πολύ καλά, ήταν εύκολο το έργο μας και η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους. Ότι ανέβηκαν οι αντίπαλοί μας και ότι εμείς αρκεστήκαμε στη διαφορά που ήδη είχαμε. Οι παίκτες που ήρθαν εκείνη τη στιγμή απ’ τον πάγκο δεν έδωσαν αυτά που περίμενα ότι θα έδιναν. Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν η υπομονή που επιδείξαμε στα τρία τελευταία λεπτά και μας οδήγησαν στο ροζ φύλλο αγώνα», ανέφερε ο Μαυροβούνιος κόουτς.

«Θέλω να μιλήσουμε μόνο για την αποψινή μας νίκη που είναι πολύ σημαντική», ανέφερε ερωτηθείς για την οριστική κατάληξη του προημιτελικού στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: