Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ρικάρντο Κόστα: «Να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε στο novasports.gr για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την πρώτη του εμπειρία σε ντέρμπι με τον "Δικέφαλο" στο στήθος, την απόδοσή του ανά ημίχρονο την περασμένη Κυριακή εξηγώντας την εμφάνισή του, την παρουσία του συμπατριώτη του Βίτορ στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνας αλλά και τη συνέχεια με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πoρτογάλου στη Νova...

Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ
"Αυτό που μου είπαν και αυτό που είδα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκρουπ που δουλεύει καθημερινά και πολύ σκληρά και ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε για το πρωτάθημα".


Για τις εντυπώσεις του από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: 
"Πάντα ενα ντέρμπι είναι σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να παλεύεις 90 λεπτά. Ο κόσμος περιμένει από την γηπεδούχο ομάδα να πάρει τη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι εάν δεν μπορείς να κερδίσεις σε αυτά τα παιχνίδια, αν μη τι άλλο να μην χάσεις. Και φυσικά από εδώ και πέρα είναι σημαντικό να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


Για τον Μιγκέλ Βίτορ: 
"Με την παρουσία του στην ομάδα είναι σίγουρα καλύτερα για μένα και για την επικοινωνία με όλη την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι βέβαια να είσαι επαγγελματίας και όχι το από ποια χώρα κατάγεσαι. Είμαι επαγγελματίας και σίγουρα είναι σημαντικό που υπήρξαν και άλλοι σπουδαίοι Πορτογάλοι στον ΠΑΟΚ".


Για την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
"Στ πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας με τον τερματοφύλακα, μου μιλούσε Ελληνικά και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε, υπήρχε και πολύ φασαρία στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια αυτό διορθώθηκε, του ζήτησα να μου μιλάει Αγγλικά και όλα ήταν καλύτερα".


Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:
"Ο Σα Πίντο μπορεί να έφυγε, αλλά είναι προπονητής που αφήνει οργάνωση και πολλά ακόμη πράγματα σε μία ομάδα. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας, απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με καλή άμυνα και καλές κινήσεις στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να μην αφήσουμε να κάνουν κάθετες πάσες. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, χρειαζόμαστε τη νίκη μετά και τα τελευταία αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: