Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Θέλει… ξέσπασμα!!

Νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη, εν όψει του αγώνα με την Ντνίπρο για το Europa League. Πώς θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» ο Περέιρα.

Θέλει… ξέσπασμα!
Τη δική του σημασία έχει για τον Ολυμπιακό ο αποψινός αγώνας με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την κριτική που ασκήθηκε στους Πειραιώτες για την ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν τη νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς.

Άλλωστε, το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του Περέιρα έχει χαρακτηριστεί ως «Γολγοθάς», αφού μετά τη σημερινή αναμέτρηση, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Ντνίπρο στο Europa League, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο επαναληπτικός με τους Ουκρανούς, το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και ο αγώνας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις επόμενες υποχρεώσεις τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Περέιρα φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε νέο ροτέισον, καθώς χθες άφησε εκτός αποστολής τους Μασουακού, Σιόβα, Μήτρογλου, αλλά και τον Ντινγκά που ξεκίνησε με την ΑΕΚ, όπως και τον τραυματία Φουστέρ, αλλά και τους προερχόμενους από τραυματισμούς Μποτία, Μπουχαλάκη (ο τελευταίος γυμνάστηκε κανονικά).

Έτσι όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σαντάνα, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτη, Αφελάι, Ντοσεβί, Τσόρι και Μπενίτες. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Χάρα, Διαμαντάκος, Φορτούνης και Σαλίνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: