Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Ρόδα» είναι και… γυρίζουν!!

Για την Premier League θα περιμένει, αλλά στο Κύπελλο Αγγλίας η Μπλάκμπερν επέστρεψε ήδη δυναμικά! Με ήρωα τον Κινγκ (που έκανε χατ-τρικ), τα «ρόδα»… τρύπησαν 4-1 τη Στόουκ και προκρίθηκαν στους «8».

«Ρόδα» είναι και… γυρίζουν!
Το ένα σκέλος της παροιμίας λέει ότι «από ρόδο βγαίνει αγκάθι». Κι αυτό το ‘νιωσε για τα καλά στο… πετσί της η Στόουκ.

Φιλοξενούμενοι της εκπληκτικής Μπλάκμπερν, οι «πότερς» έχασαν τ’ αυγά και τα πασχάλια και υπέστησαν βαριά ήττα-αποκλεισμό με 4-1!

Αγνοώντας την παράδοση που τους ήθελε να μη μπορούν να νικήσουν τη σημερινή τους αντίπαλο για επτά συνεχόμενα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι της έδωσαν και κατάλαβε.

Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον Κινγκ, που έκανε χατ-τρικ και άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα, έφτασαν στο θριαμβευτικό αποτέλεσμα κι έβγαλαν απ’ τη μέση μια ακόμα ομάδα της Premier League μετά τη Σουόνσι.

Την ίδια ώρα, όμως, η Ρέντινγκ διέψευδε επίσης τα προγνωστικά στην έδρα της Ντέρμπι. Απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο από την Championship (που είχε μάλιστα οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια) οι φιλοξενούμενοι δε μάσησαν.

Παρόλο λοιπόν που ο Μπεντ απάντησε στο προβάδισμα που είχαν πάρει με τον Ρόμπσον-Κανού, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 39’ (λόγω αποβολής του Γουόρνοκ) και με ήρωα τον Αγιεγκμπένι πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση (1-2) στα προημιτελικά του Κυπέλλου.


Το πρόγραμμα του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας

Σάββατο, 14/2

Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ 4-0
(20’, 57’ Ιντέγιε, 42’ Μόρισον, 72’ Μπεραχίνο)

Μπλάκμπερν-Στόουκ 4-1
(36’, 51’, 55’ Κινγκ, 45’+7’ Γκεστέντε - 10’ Κράουτς)

Ντέρμπι-Ρέντινγκ 1-2
(61’ Μπεντ - 53’ Ρόμπσον-Κανού, 82’ Αγιεγκμπένι)

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 15/2

Άστον Βίλα-Λέστερ (14:30)
Μπράντφορντ-Σάντερλαντ (16:30)
Άρσεναλ-Μίντλεσμπρο (18:00)

Δευτέρα, 16/2

Πρέστον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: