Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Κούγιας: «Τορπίλη ο Τζαβέλλας» (audio)

O Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νέο αθλητικό νόμο Κοντονή, στα «οικογενειακά» ζητήματα του Άρη, αλλά και για τους  Γιώργο Τζαβέλλα και Φάνη Τζανδάρη. 

Αναφερόμενος σε μία νέα διάταξη που εντάσσει στον νέο αθλητικό νόμο ο νεός Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο νομικός Αλέξης Κούγιας έδωσε απάντηση για την είσοδο των σωματείων στο Πρωτάθλημα της SuperLeague και στην προοπτική του Αρη που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ο εγκριτός νομικός τόνισε:

«Αυτό δεν είναι εφιχτό ως ιδέα, καθώς δεν μπορεί να υπάρχουν δύο κατηγορίες νομικών προσώπων, των επαγγελματικών κατηγοριών και των ερασιτεχνικών».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε για την ομάδα του Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν βλέπει κάτι καθαρό στα εσωτερικά των "κιτρινόμαυρων", ρίχνοντας τις βολές του σε Γαλανό, Καλαϊτζίδη και των οργανωμένων οπαδών των «κιτρινόμαυρων».

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στους παροπλισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Ο Τζαβέλλας είναι τορπίλη στα αποδυτήρια, είναι... ωρολογιακή βόμβα. Τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του. Από την Τερψιθέα, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο, αυτός ήταν. Παρότι ευεργετήθηκε από το ποδόσφαιρο, τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του, όχι η ομάδα. Αν ήμουν Σαββίδης θα τον εξαφάνιζα», τόνισε αρχικά για τον 27χρονο άσο.

Οσο για τον Τζανδάρη; «Εχει χαθεί λίγο η αίσθηση της ομάδας, που υπήρχε νωρίτερα. Δαιβάζω ότι ο Τζανδάρης δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα παιδί που ευεργετήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Έκανε η μύγα κ..ο κι έχεσε τον κόσμο όλο»!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: