Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Μυστήριο ο τραυματισμός του Ράμσεϊ»

Προβληματισμένος με τον τραυματισμό του Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες με πρόβλημα στον δικέφαλο, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Αρσέν Βενγκέρ. Απόντες για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Μίντλεσμπρο οι Σάντσες, Γουίλσιρ, Τσάμπερλεϊν και Αρτέτα.
Πολλά τα προβλήματα για τον Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της αναμέτρησης με την Μίντλεσμπρο την ερχόμενη Κυριακή για το Κύπελλο Αγγλίας, με τον τεχνικό της Άρσεναλ ωστόσο να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τον τραυματισμό του Άαρον Ράμσεϊ.
«Δεν έχουμε βρει την υποκείμενη αιτία. Υπάρχει μία υποκείμενη αιτία που είναι η ιατρική ή βιο-μηχανική, γιατί είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που δουλεύει σκληρά. Δεν υπάρχει προφανής λόγος για τον οποίο πρέπει να έχει μυϊκούς τραυματισμούς», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Δεν είναι ένας σοβαρός τραυματισμός. Είναι πρώτου βαθμού. Έχουμε εξατομικευμένη προπόνηση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ειδική περίπτωση που έχει παραμεληθεί», σημείωσε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει:
«Ο Σάντσες δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί. Θα μπορούσε να γίνει σύντομα ωστόσο. Ο Γουίλσιρ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά έχει μείνει εκτός για τέσσερις μήνες και του λείπουν παιχνίδια. Δούλεψε πολύ σκληρά, έμεινε συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος, αλλά θα του πάρει λίγο χρόνο για να επιστρέψει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο».
Παράλληλα, ο Αλσατός τεχνικός γνωστοποίησε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (βουβωνική χώρα), Αρτέτα (αστράγαλο) και Ντεμπισί (ώμος) όλα συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.
«Πιο κοντά στην επιστροφή είναι ο Τσάμπερλεϊν», πρόσθεσε ο Βενγκέρ, ο οποίος μίλησε και για την απουσία του Αμπού Ντιαμπί: «Είναι δύο με τρεις εβδομάδες μακριά από την επιστροφή. Οι άλλοι είναι λίγο περισσότερο».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: