Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Αποθέωσε Μαρτίνεζ ο Βενγκέρ!!

Τι το’θελε να μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τον Τζάκσον Μαρτίνεζ; Σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα τον παρουσιάζουν, πλέον, έτοιμο να τον αρπάξει από την Πόρτο. Ο λόγος για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κολομβιανό επιθετικό έτοιμο αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ!  
Σε συνέντευξή του στο «bein», στο πλαίσιο αφιερώματος για τους «δράκους», ο προπονητής της Άρσεναλ ρωτήθηκε για τον διεθνή άσο, ο οποίος απασχόλησε τα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ομάδας του το περασμένο καλοκαίρι. Τι απάντησε;
«Διαθέτει εξαιρετικά σωματικά προσόντα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Θα μπορούσε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτει το σωματότυπο για να κάνει τη διαφορά και χρησιμοποιεί το κορμί του πολύ έξυπνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων και το ξέρετε. Θα είναι η επόμενη μεταγραφή μεγάλου παίκτη από την Πόρτο που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Πίντο ντα Κόστα».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: