Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Χαρούμενος ο Τσαν!!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Εμρέ Τσαν, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπρένταν Ρότζερς φαίνεται να τον εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια, δίνοντάς του φανέλα βασικού.  
Πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε του πει ο προπονητής του, ώστε να βοηθήσει με τη σειρά του όπως μπορεί τη Λίβερπουλ να πετύχει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Εμρέ Τσαν.
Ο 21χρονος Γερμανός εξέφρασε την ευχαρίστησή του που πλέον έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα των «κόκκινων», έχοντας ως στόχο πλέον την σταθερότητα στην απόδοσή του και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα το γήπεδο.
«Από τη δική μου πλευρά, δεν με ενδιαφέρει που θα παίξω, αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα. Εάν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα παίζοντας στο κέντρο, τότε θα παίξω στο κέντρο. Εάν χρειάζεται να παίξω στα μπακ, θα παίξω στην άμυνα», είπε σε πρώτο βαθμό.
«Είμαι σε φόρμα τώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορώ να αποδώσω. Είμαι τυχερός γιατί ο προπονητής με βάζει και παίρνω αυτοπεποίθηση όσο περισσότερο παίζω. Τώρα ψάχνω να βρω σταθερότητα στο παιχνίδι μου και καλές εμφανίσεις», προσέθεσε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: