Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Βασικοί Κρισάντους, Κολοβέτσιος!

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Μακόλεϊ Κρισάντους να ξεκινήσει ως βασικός στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό, όπου ενδέχεται να παίξει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Βασικοί Κρισάντους, Κολοβέτσιος

Ο Αφρικανός επιθετικός ανεβάζει σιγά-σιγά «στροφές» και ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάζεται έτοιμος να τον ξεκινήσει ως βασικός στην προσεχή αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League.

Αυτό εξαρτάται και από το γεγονός ότι ο Μπρέσεβιτς και ο Ντ’ Ακόλ είναι εκτός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Νιγηριανός άσος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει περισσότερες επιλογές στον προπονητή του.

Ίσως να παίξει στα άκρα ο Αραβίδης και ένας εκ των Πλατέλλα ή Μπαρμπόσα στα πλάγια, με τον Κρισάντους να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, σε αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά είναι και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος εδώ και καιρό προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της «Ένωσης» και είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει και εκείνος ως βασικός στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να πάρει κάποιες ανάσες, αφού ο Δέλλας θέλει να τον προφυλάξει μετά τους τραυματισμούς που τον κράτησαν αρκετό καιρό εκτός δράσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: