Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Πρόκληση ο ορισμός του Αρετόπουλου»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην διαιτητής Α΄εθνικής του συνδέσμου Θεσσαλονίκης, Αλέκος Ναζίρης και σχολίασε τον ορισμού του Αρετόπουλου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στη διαιτησία στην Ελλάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την τίμηση του από την ΕΠΣΜ:
« Έχω πάρει πολλά βραβεία αλλά αυτό ήταν το σημαντικότερο γιατί μέσα από αυτή την Ένωση μεγάλωσα και έφτασα εδώ που έφτασα».
Για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ:
«Είναι πρόκληση ο ορισμός του Αρετόπουλου σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Αρετόπουλος ήταν καλός μέχρι το 42’ όπου ο Μιλιόγεβιτς πάτησε τον Γλύκο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δόθηκε πέναλτι στον Σκόνδρα και δεν δόθηκαν πόσα φάουλ. Στο 94’ μάλιστα ακυρώθηκε και το κανονικό γκολ του Τζανδάρη. Αυτή η επιτροπή γιατί βάζει… λάδι στη φωτιά; Θα έχουν τον Ζωγράφο μέχρι να κάνουν αυτό που θέλουν».
Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ελληνική διαιτησία:
«Η διαιτησία πρέπει να είναι ανεξάρτητη γιατί οι διαιτητές είναι εγκλωβισμένοι από τους παράγοντες. Η ΚΕΔ πρέπει να εκλέγεται από τους διαιτητές. Να ψηφίζουν οι διαιτητές και στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να λογοδοτούν στους διαιτητές. Η επάνοδος του Βασάρα είναι πολύ καλή για την διαιτησία. Έχει όλα τα φόντα να φτιάξει αυτό που δεν τον άφησαν. Τον θέλω επικεφαλή και να κάνει όσα ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: