Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Αλλάζει χέρια τη Δευτέρα…!!

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα (13/2) ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλης Ανατολίτης, και ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε ώστε να γίνει εκτενές αναφορά για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών στον Βασίλη  Ανατολίτη, που ολοκληρωθεί την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα για την μεταβίβαση των μετοχών, τόνισε από την πλευρά του ο Βασίλης Ανατολίτης:
 
«Έχω την τιμή και την χαρά να είμαι πρόεδρος στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα από τον περασμένο Αύγουστο, δίνοντας τον λόγο μου στον κ. Χαραλαμπίδη για την ομαλή λειτουργία της Π.Α.Ε. Πριν από λίγο ο κ. Χαραλαμπίδης ενημερώθηκε για την πορεία της ομάδας, αγωνιστικά και διοικητικά. Του παρέδωσα έγγραφα, τα οποία ζητήθηκαν από τον ίδιο και έχοντας έτοιμο το συμφωνητικό που πρέπει να κατατεθεί στην εφορία, προχωράμε το πρωί της Δευτέρας στην μεταβίβαση των μετοχών. Άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαραλαμπίδη, που είναι διαρκώς στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται συνέχεια κοντά μας».
Από την πλευρά του ο Αχιλλέας  Χαραλαμπίδης είπε:
«Αυτή την στιγμή θέλω να πω ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα. Σήμερα έγινε αγιασμός βρεθήκαμε στα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε να τονώσουμε την ψυχολογία των παικτών. Θέλουμε η ομάδα να πάει λίγο καλύτερα και πιστεύω ότι τα παιδιά το κατάλαβαν και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο θα γίνει μια νέα αρχή. Στα διοικητικά, ενημερώθηκα από τον κ. Ανατολίτη ότι πάμε καλά στο οικονομικό σκέλος. Υπάρχουν μερικές εκκρεμότητες, οι οποίες θα τελειώσουν μέχρι 25 του μηνός. Όσο για την μεταβίβαση των μετοχών, θα γίνει την Δευτέρα. Θα τελειώσει κι αυτό το θέμα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εδώ και θέλω όλοι μαζί ενωμένοι να την στηρίξουμε για να μείνει στην κατηγορία».
Αμέσως μετά ο Ανατολίτης διευκρίνισε:
«Αν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και γενικότερα στο μέλλον, εμφανιστεί ένας σοβαρός άνθρωπος, οικονομικά δυνατός και θέλει να βοηθήσει, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: