Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Δεν το βάζει κάτω η Λαμποράλ!!

Έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή της στα play off της Ευρωλίγκας έδειξε η Λαμποράλ Κούτσα, που επικράτησε 79-74 της Μάλαγα και συνεχίζει την… καταδίωξη.

Δεν το βάζει κάτω η Λαμποράλ
Δεν είναι εύκολο να μπει… σφήνα σε Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Εφές, αλλά η Λαμποράλ Κούτσα δείχνει διάθεση να το προσπαθήσει μέχρι τέλους.

Οι Βάσκοι πήραν τον ισπανικό εμφύλιο, επικρατώντας 79-74 της Μάλαγα για την 7η αγωνιστική του Top-16 και με ρεκόρ 3-4 θα το παλέψουν κι όπου τους βγάλει.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξ’ αρχής σε θέση οδηγού και παρά την… πίεση των Ανδαλουσιάνων κρατούσαν μέχρι και την τρίτη περίοδο το προβάδισμα, όταν η Μάλαγα προς στιγμήν πέρασε μπροστά μετά από ώρα (51-52).

Εκεί όμως οι παίκτες της Λαμποράλ έτρεξαν σερί 14-2 και η… σεμνή τελετή έδειξε να ολοκληρώνεται πρόωρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους μετέπειτα νικητές να κρατούν διαφορές σε διψήφια επίπεδα και παρά μια απέλπιδα προσπάθεια των φιλοξενούμενων, τα πράγματα δεν ήρθαν… ανάποδα!

Κορυφαίος για την Λαμποράλ ο Άνταμς που σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ από 12 είχαν οι Κοζέρ, Σαν Εμετέριο και Σενγκέιλα. Στην αντίπερα όχθη (1-6 το ρεκόρ) 12 σημείωσε ο Κουζμίνσκας, 11 ο Γκρέιντζερ, ενώ άλλους τόσους είχε ο Βασιλειάδης με 4/5 σουτ, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε μόλις 13’!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: