Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Έρωτας και σπορ!!

Έρωτας και αθλητισμός! Μπορεί να υπάρξει ο πρώτος χωρίς τον δεύτερο. Ο συνδυασμός τους όμως είναι αν μη τι άλλο ωραίος! Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές έρωτα στον αθλητισμό.

Έρωτας και σπορ!
Ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου σήμερα και παρά το γεγονός ότι υπάρχει αγωνιστική δράση σε Super League, Football League και Α1 Μπάσκετ, καθώς και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εδώ στο κτήριο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πέρα από το γνωστό «στυλ αθλητικό» που μας διακατέχει, έχουμε και «στυλ… ερωτικό».

Αν και οι περισσότεροι δηλώνουν ότι σιχαίνονται τη συγκεκριμένη ημέρα και τη χλευάζουν, στην αντίληψη μου έχουν πέσει κάποιοι να σιγοτραγουδάνε ρυθμούς ερωτικούς! Από όλα έχει ο μπαξές, από Παντελίδη και Πάολα μέχρι Ρόμπι Γουίλιαμς και Έρος Ραμαζότι.
Ο έρωτας συμβαδίζει με τον αθλητισμό σε όλους τους χώρους, έτσι και εμείς παρασυρμένοι από το κλίμα της ημέρας σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα ερωτικά στιγμιότυπα σε αγωνιστικούς χώρους!

No5
Ας αρχίσουμε με μια πρόταση γάμου! Σίγουρα θα έχετε δει πολλές σε γήπεδα, αυτή εδώ όμως είναι διαφορετική. Ο Φάμπι είναι από τους τυχερούς, η κοπέλα του, Σάρα, δεν βλέπει απλά ποδόσφαιρο αλλά παίζει κιόλας. Ενίοτε παίζουν και μαζί καθώς αυτός είναι βοηθός προπονητής και εκείνη παίζει στην ομάδα του Πανεπιστημίου Φρέσνο στην Καλιφόρνια. Σε μια προπόνηση της ομάδας στην οποία συμμετέχουν και οι δύο ο Φάμπι πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον… πόνο. Η συνέχεια είναι απολαυστική.



Νο4
Το 2014 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας, ο Τσάρλς Χάμελιν κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα σπριντ. Το καταφέρνει στα 29 του όντας ο γηραιότερος της κούρσας του τελικού. Τι έκανε ο Τσάρλς αφού τερμάτισε πρώτος; Φυσικά έτρεξε στην αγκαλιά της κοπέλας του, Μαριάν, προσπερνώντας τις προστατευτικές μπάρες για να τη φιλήσει. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε! Είχε κάνει ακριβώς το ίδιο τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Βανκούβερ. Σίγουρα ρομαντικός, αλλά οι γυναίκες θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν και για έλλειψη πρωτοτυπίας…

inner

inner

Νο3

Αυτός που είπε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και πιο ρομαντικές κλπ, σίγουρα δεν έχει δει το παρακάτω βίντεο. Στέφι Γκραφ και Ράφα Ναδάλ δέχτηκαν και οι δύο προτάσεις γάμου εν ώρα αγώνα. Εντάξει κανείς από τους δύο που έκαναν την πρόταση δεν είχαν τύχη αλλά η αντίδραση της Στέφι είναι όλα τα λεφτά!



Νο2
Άκρως ερωτική ήταν η ατμόσφαιρα στο Μουντιάλ του 2014. Είχαμε φυσικά τις γνωστές καρδούλες στους πανηγυρισμούς, μόδα την οποία μάλλον ξεκίνησε ο Γκάρεθ Μπέιλ και το συνέχισαν πολλοί…πάρα πολλοί! Εμείς θα κρατήσουμε την καρδούλα του Άνχελ Ντι Μαρία και του δικού μας Γιώργου Σαμαρά!

inner

inner

Και στον τελικό όμως δεν έλειψε ο έρωτας. Λίγο μετά την απονομή του τροπαίου στους Γερμανούς ο χρυσός σκόρερ του τελικού, Μάριο Γκέτσε, έτρεξε στην αγαπημένη του Ανν-Κάθριν Μπρόμελ για να της δώσει ένα φιλί!

inner

Νο1
Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη θέση! Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Εκείνος ο τερματοφύλακας, μιας εκ των κορυφαίων εθνικών ομάδων όλων των εποχών.

Εκείνη η δημοσιογράφος που καλείται να καλύψει την κορυφαία στιγμή για τον αγαπημένο της αλλά και για ολόκληρη τη χώρα της… Απολαυστικός Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: