Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Και οι δυο θέλουμε τους βαθμούς…»

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλας αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:
Αρχικά είπε:  «Τους παίκτες τους γνωρίζω από όσο παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο τον Ατρόμητο. Όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής παρακολουθείς γενικά τους αγώνες. Έχω εικόνα και για τον Ατρόμητο και για τον ΠΑΟΚ και για τον Παναθηναϊκό και για τον ΟΦΗ και για όλες τις ομάδες. Απλώς είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Θα κάνουμε δυο μέρες προπόνηση και την Κυριακή πρέπει να παίξουμε».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το χρονικό διάστημα είναι μικρό για να κάνεις αλλαγές, γιατί αν κάνεις συνέχεια αλλαγές θα χαθείς, πρέπει κάπου να στηριχτείς. Πρέπει να δεις που ήταν το πρόβλημα και σιγά-σιγά να προσθέτεις και κομμάτια που θέλεις».
Και κατέληξε: «Είναι ένα δύσκολο ματς όχι μόνο για μας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Χρειάζονται και οι δύο ομάδες τους βαθμούς. Παίζουμε με ένα αντίπαλο ο οποίος στο τελευταίο δίμηνο δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Από την άλλη κι εμείς δεν έχουμε τις νίκες που θα θέλαμε, έχουμε πάρα πολλές ισοπαλίες και πρέπει και ο ΠΑΟΚ και εμείς να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: