Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πλεονέκτημα για Μπόκα με Μόουτσε!

Η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε με 1-0 της Φλουμινένσε στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 51ο λεπτό από τον Πάμπλο Μόουτσε. Άλλωστε οι Αργεντινοί ξεκίνησαν δυνατά το δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν στο πολύτιμο γκολ, το οποίο καλούνται πλέον να υπερασπιστούν στον επαναληπτικό της Βραζιλίας.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, τουλάχιστον μέχρι το 33ο λεπτό. Άλλωστε η Φλουμινένσε αντιμετώπισε στα ίσα την Μπόκα μέσα στο «Bombonera», αλλά ο Καρλίνιος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Επίσης οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν τους Φρεντ και Ντέκο, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν την ήττα στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Μάλιστα θα μπορούσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν δεν δεχόταν κόκκινη ο Καρλίνιος.
Τα ξημερώματα της επόμενης Πέμπτης (24/05) θα γίνει ο δεύτερος και ο τελευταίος αγώνας της σειράς των δύο συλλόγων. Όποιος ξεχωρίσει θα συνεχίσει στην τελική τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.
Μπόκα Τζούνιορς: Όριον, Τσιάβι, Ροντρίγκεζ, Ρονκάγκλια, Ινσαουράλντε, Ρικέλμε, Ερβίτι, Ριβέρο, Έρμπες (46' Μπλαντί), Τσβίτανιτς (87' Αραούχο), Μόουτσε.
Φλουμινένσε: Ντιέγκο, Μπρούνο, Καρλίνιος, Γκαμ, Άντερσον, Βάγκνερ, Εντίνιο, Τιάγκο Νέβες (84' Ντιγκάο), Ζαν, Ραφαέλ Μούρα (65' Μάρκος Τζούνιορ), Ραφάελ Σόμπις (46' Καρλέτο).





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: