Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μαύρισε ο ουρανός στην Παιανία...!!

Παλιά γινόταν λόγος επειδή ο Ρεχάγκελ έπαιρνε στην Εθνική μέχρι και τους ...αναπληρωματικούς του Παναθηναϊκού. Τώρα ο Σάντος έριξε κεραυνούς στην Παιανία, πριν το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ...
Μαύρισε ο ουρανός στην Παιανία...
Ούτε να το πιστέψουν δεν μπορούν οι περισσότεροι στην ομάδα πως τέσσερις από τους παίκτες που είχαν ...σίγουρη θέση στην αποστολή ενόψει Euro, έμειναν στον πάγο.
Λάζαρος, Καρνέζης, Βύντρα και Σπυρόπουλος "κόπηκαν" από την προεπιλογή του Πορτογάλου και φυσικά βαριά, μαύρα σύννεφα σκίασαν την Παιανία, δύο μέρες πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.
Με τι κέφι και ποια όρεξη να αγωνιστούν τώρα οι τρεις (ο Σπυρό είναι τραυματίας και λογικά δεν προλαβαίνει) σε ένα τόσο καθοριστικό ματς; Στα Τάρταρα είναι η ψυχολογία τους, αφού όλοι παίκτες κάτι τέτοια μεγάλα ραντεβού περιμένουν για να φανούν, να δείξουν τις δυνατότητές τους και να ανεβάσουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Το ίδιο και οι ομάδες, βέβαια. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, θα ήταν δώρο Θεού μια πρόταση για κάποιον παίκτη του μετά τη συμμετοχή του στο Euro.
Ωστόσο, τώρα πάνε αυτά και ο Ζεσουάλδο έχει επιδοθεί σε αγώνα τόνωσης της ψυχολογίας των "κομμένων", για να μη γίνει καμιά πλάκα λόγω κακής διάθεσης ή αδιαφορίας στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: