Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου παρέθεσε ο Γιώργος Δωνης, με αφορμή τον επίλογο στην Τούμπα για τη φετινή σεζόν. Όπως τόνισε τελειώνει μια πολύ ωραία διαδρομή για την ομάδα του, ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ σημείωσε πως παρά το προβλήματα που έχει ο «Δικέφαλος» δεν παύει να είναι μια σημαντική ομάδα με καλούς παίκτες.

«Τελειώνει μια πολύ ωραία διαδρομή για εμάς, μια διαδρομή με πολύ σημαντικά πράγματα, επιτυχίες και αλλαγή επιπέδου για την ομάδα μας.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή την επίπονη διαδικασία των play offs και ξέρουμε ότι για να αποφύγουμε την τελευταία θέση πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε σημαντικά προβλήματα και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα αλλά έδειξε ότι είναι μια σημαντική ομάδα και με καλούς παίκτες. Πιστεύω όμως ότι όλη αυτή η φάση του μίνι πρωταθλήματος κρίθηκε καθαρά και μόνο στις λεπτομέρειες για όλες τις μέρες» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: