Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Από μας εξαρτάται»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε συνέντευξη του στη NOVA (θα μεταδοθεί ολοκληρη απόψε στις 21:00) αναφέρθηκε στον τελικό των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, ανέλυσε τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα και τις προϋποθέσεις παραμονής του στον σύλλογο και σχολίασε με συγκίνηση το ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο της ομάδας.
«Από μας εξαρτάται»
Η φετινή σεζόν υπήρξε μακρά, επίπονη και με σκαμπανεβάσματα. Φτάσαμε σχεδόν στο φινάλε, πλησιάζει το τελευταίο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο σπίτι του, μπροστά στους φιλάθλους του, ένας τελικός απέναντι στην ΑΕΚ. Σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός μ' όλη αυτήν την κόπωση που κουβαλά από την αρχή της σεζόν;
Τα πράγματα αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι μάλλον περισσότερο υπέρ μας. Εξαρτώμεθα από τους ίδιους μας τους εαυτούς, έχουμε ακόμα έναν αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι κερδίζοντας παραμένουμε πρώτοι χωρίς να υπολογίζουμε ή να έχουμε ανάγκη τους τέσσερις βαθμούς, τους οποίους έχουμε πάρει σαν προίκα από την κανονική περίοδο.
Ο τελευταίος αυτός αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, ελπίζω με μεγάλη παρουσία φιλάθλων μας. Οπωσδήποτε η ομάδα αντιμετωπίζει την κούραση των ποδοσφαιριστών, τραυματισμούς και τιμωρίες. Υπάρχουν περιορισμοί στο ρόστερ, αλλά θα έλεγα ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι αποφασιστικής σημασίας, είναι ούτως ή άλλως ο καταληκτικός αγώνας της σεζόν και ελπίζω να είναι νικηφόρος ώστε να μπορέσει να μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: