Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αρνήθηκε τη Λίβερπουλ ο Ρότζερς!!

Η Λίβερπουλ δέχθηκε την πρώτη άρνηση όσον αφορά την αναζήτηση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και παραδόξως προήλθε από τον Μπρένταν Ρότζερς. Το αφεντικό της Σουόνσι ήταν ένας από τους υποψήφιους να διαδεχθεί τον απολυμένο Κένι Νταλγκλις στο «Άνφιλντ», αλλά αποφάσισε να αρνηθεί την ευκαιρία να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του «Μέρσεϊσαϊντ», Τζον Χένρι.

Είναι η πρώτη ήττα για τη Λίβερπουλ, που έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον 4 ονόματα , μέσα στα οποία περιλαμβάνεται και αυτό του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τα επίσημα χείλη του ουαλικού συλλόγου ανέφεραν για το θέμα: «Η Σουόνσι είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το αίτημα της Λίβερπουλ να έρθει σε επαφή με τον προπονητή Μπρένταν Ρότζερς, το οποίο παραλήφθηκε επίσημα από τον πρόεδρο της ομάδας, Χούι Τζέκινς σήμερα το πρωί. Το σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μπρένταν αρνήθηκε την ευκαιρία να μιλήσει με την ομάδα του Άνφιλντ για την κενή θέση που υπάρχει. Ο τεχνικός της Σουόνσι ήδη δουλεύει σκληράγια να δυναμώσει την ομάδα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν της Premier League».

Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ θέλουν να αναπληρώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κενό στον πάγκο της ομάδας με τους Καπέλο και Γκουαρντιόλα να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ διερευνητικές συζητήσεις φαίνεται πως έχουν γίνει και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν. Επιπλέον στα υπόψην είναι και ο Χάρι Ρέντναπ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: