Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Χρειάζεται ανανέωση στόλου!»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλεξίου με αφορμή το ματς του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο και τη συνολική παρουσία του στα πλέι-οφ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Υποχρέωση των παικτών του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για να μην πηγαίνουν το καλοκαίρι για προκριματικά».

Για τα πλέι-οφ γενικά: «Αν δούμε τα πλέι οφ θα καταλάβουμε ότι ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ ήταν καλύτερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά δεν πήρε τους βαθμούς που ήθελε. Απλά ατύχησε ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τα ματς εκτός έδρας με Παναθηναϊκό με ΑΕΚ.

Δεν θα σταθώ στη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό που στέρησε από τον ΠΑΟΚ βαθμό. Θα σταθώ στο γεγονός ότι ήταν ένα πολύ κρύο ματς . Αν και ο ΠΑΟΚ είχε την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βαθμούς».

Για το παιχνίδι ΑΕΚ -Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι ανοιχτό. Πηγαίνει για δύο αποτελέσματα αλλά πάντα σε ένα ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει το δικό του παιχνίδι. Να δει πως θα κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά να δει το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που στα πλέι οφ παίζει ελεύθερα. Έκανε ζημιές στα πλέι οφ και στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ. Θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να τελειώσει τη φετινή σεζόν και να αρχίσει πολύ γρήγορα προετοιμασία».

Για το αν χρειάζεται ανανέωση το υλικό του ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται ανανέωση του στόλου. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να προγραμματίζουν από νωρίς. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ ξέρουν σε ποιες θέσεις χρειάζονται αλλαγές για να δούμε μια ομάδα ανανεωμένη που να έχει ζωντάνια και κίνητρο.

Θα πάει σε αλλαγές ο ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα βρίσκονται στην ομάδα παίκτες που είχε ο Σάντος από τη δεύτερη χρονιά και έχουν τραβήξει όλο το κουπί. Ήρθε η ώρα να ανανεωθεί ο στόλος. Να δημιουργηθεί ένας νέος κορμός».

Για τις επιλογές του Σάντος: «Ένας προπονητής όπως είναι ο κ.Σάντος δεν μπορεί πουλήσει τα παιδιά που πήγαν την ομάδα στο Euro. Θα υπερασπιστώ τον προπονητή της Εθνικής ομάδας γιατί ξέρει το υλικό, και ξέρει ποιους πρέπει να καλέσει. Το σκεπτικό του βασίστηκε στο ότι δεν ήθελε να πουλήσει τα παιδιά που πήγαν την Εθνική ομάδα στο Euro».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: