Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Λεοντιάδης: «Την αδικία δεν την μπορώ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας τονίζοντας πως και καλά να έπαιζε ο ΠΑΟκ στα πλέι οφ αποτέλεσμα στην Αθήνα δεν θα έπαιρνε.


Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως: «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Στο ίδιο έργο θεατές. Στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά στα δύσκολα φαινόμαστε πόσο ΠΑΟΚ είμαστε. Είναι μονόδρομος η νίκη. Θα παλέψουμε και πιστεύω θα το πάρουμε. Πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτή την ομάδα. Είναι δύσκολο. Κάθε χρόνο τα ίδια με τη διαιτησία για να πάνε άλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας κερδίσει μια φορά ο καλύτερος. Ο κόσμος κουράστηκε».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην εικόνα του ΠΑΟκ και στη διαιτησία είπε: «Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μπάλα, αλλά είναι κουρασμένη η ομάδα. Ας το ακούσουν όλοι. Και μπάλα να έπαιζε ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα δεν θα έπαιρνε, δεν θα τον άφηναν. Γιατί δεν έδωσε ο Γιάχος το πέναλτι; Αν το έδινε ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε διαφορετικά με την ΑΕΚ, για δύο αποτελέσματα. Άλλη η τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις και άλλοι οι παίκτες.

Πέρυσι πως κέρδισε ο Παναθηναϊκός, φέτος τι έγινε πάλι; Εγώ δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα, αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι. Αλλά επειδή οι άλλοι είναι στην Αθήνα τι να κάνουμε. Είναι κόκκινη κάρτα του Φωτάκη; Ούτε τον ακούμπησε. Όλα παίζουνε ρόλο. Με εννέα παίκτες οι της ΑΕΚ πανηγύριζαν κιόλας για το δεύτερο γκολ. Για αυτό γίνονται επεισόδια γιατί τρελαίνεται ο κόσμος. Αηδιάσαμε κιόλας, φτάνει πια. Και τότε με τον Κούδα έπρεπε να είχε ο ΠΑΟΚ 10 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα αλλά πήραμε ένα πρωτάθλημα. Στην Αθήνα υπάρχουν τα λεφτά υπάρχουν όλα. Την αδικία δεν την μπορώ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και για την κούραση που επικαλούνται οι ποδοσφαιριστές υπογράμμισε:

«Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε φορά με άλλη ενδεκάδα, δεν ξέρω τι γίνεται. Όταν κερδίζει η ομάδα δεν γίνεται να την αλλάζεις. Ο Σταφυλίδης δεν νομίζω να ήταν κουρασμένος και τον έβγαλε. Δύο ματς μόνος του τα πήρε. Εγώ θα έπαιζα αλλιώς. Ο Σταφυλίδης σίγουρα θα έπρεπε να είναι μέσα. Και για τον Σαλπιγγίδη όταν είναι ένα ματς δεν υπάρχει κούραση. Βέβαια δεν μιλάω μόνο για τον Σαλπιγγίδη, γενικά μιλάω. Αν πω αυτά που θέλω στα αποδυτήρια μόνο ο Γκαρσία θα μείνει εκεί μέσα».

Στον επίλογό του μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σημείωσε: «Μην ξεχνάμε για ποια ομάδα μιλάμε. Όποια ομάδα και να είναι, τα ματς μέσα στην Τούμπα πρέπει να κερδίζονται. Να μπουν μέσα και να πάρουν το παιχνίδι».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: