Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τα δύο ντεσαβαντάζ για Κούπερ

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει στο blog του στο katimagiko.gr για τις δύο παραμέτρους που θα έχει εναντίον του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, εφόσον τελικώς κλείσει στον Ολυμπιακό.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Κανένας δεν πρόκειται να μειώσει την αξία, την ποιότητα και την εμπειρία του Κούπερ.
Όμως η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα του ονόματος του Αργεντινού τεχνικού ο κόσμος των νταμπλούχων δεν έμεινε ικανοποιημένος. Δεν ευχαριστήθηκε. Με όσους φίλους των πρωταθλητών είχα την δυνατότητα να μιλήσω αυτές τις μέρες σχεδόν όλοι θεωρούν πισωγύρισμα να καθήσει στον πάγκο της ομάδας ο Κούπερ.
Δεν έχουν την άποψη ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού και πως θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Κούπερ ξεκινά λοιπόν με ένα μείον: δεν έχει το λαϊκό έρισμα. Κοινώς υποβόσκει μία μουρμούρα στον κόσμο.
Εκτός των άλλων δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμοργής. Για τον πρώην τεχνικό του Άρη δεν θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Επειδή άπαντες τον ξέρουν πολύ καλά δεν πρόκειται να του συγχωρήσουν ούτε καν την πρώτη... γκέλα.
Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι στο τέλος οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων θα προχωρήσουν στον κατάλληλο εκλεκτό για τον πάγκο. Ο αντί-Βαλβέρδε θα πρέπει να είναι μία εξαιρετική επιλογή και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: